För sjukvården

Material för sjukvården

Allderma arbetar kontinuerligt med att informera vården och lägger stor vikt på att förse den med material. Är ni intresserade av ett besök eller vill veta mer får ni gärna höra av er via vårt kontaktformulär.

Material och produkter till vården går att beställa som återförsäljare under www.shop-derma.se. Kontakta vår kundtjänst för mer information: kundtjanst@allderma.se.

Stipendier - Nominera någon!

Allderma anser att det är mycket viktigt att ge tillbaka till dem som dagligen arbetar med att möta patienter. Vi vill göra vår insats för att lyfta fram de eldsjälar som finns därute och ge dem den uppmärksamhet de förtjänar.

Alla våra stipendiater har gjort någonting utöver det vanliga och det är viktigt att lyfta fram det och samtidigt inspirera flera!

TRANS-VER-SAL-Stipendiet

Vi har Trans-Ver-Sal stipendiet som delas ut varje år på skolsköterskornas årsmöte, skolsköterskekongressen. Stipendiet går till en skolsköterska med ledningsansvar. Kandidater kan ansöka eller nominera någon direkt till skolsköterskeförening. Skolsköterskeföreningens styrelse utser stipendiaten.

Vi har också Trans-Ver-Sal stipendiet för hudläkare. Detta är ett hedersstipendium som går till en hudläkare som gjort någonting utöver det vanliga eller osjälviskt som är viktigt att lyfta fram. Ansökningar och nomineringar görs till Privatpraktiserande dermatologers förening, www.pdf.se.

PDF´s styrelse utser stipendiaten och det delas ut i samband med PDF´s årsmöte.