Derma System 507 AHA

- Komplett hudrutin framtagen tillsammans med hudläkare

Derma System 507 AHA är en komplett serie mjukgörande produkter för daglig ansiktsvård, framtagen i samarbete med hudläkare

Filosofin bakom Derma System 507 AHA är att med modern teknologi kombinera mjukgörande ämnen med mjölksyra, vilket resulterat i en serie produkter som motsvarar högsta krav på god hudvård. Produkterna fria från kemiska parfymer och färgämnen.

Daglig användning av Derma System 507 AHA hudkrämer (Day & Night) ökar överhudens naturliga andel mjölksyra. Mjölksyra fungerar som en fuktighetsgivare och binder fukt i huden. Med mild peeling-effekt tar den samtidigt effektivt bort döda hudceller och påskyndar förnyelsen av huden för att ge den en naturlig lyster. A- och E-vitamin, så kallade antioxidanter, främjar din huds cellförnyelse och ökar dess motståndskraft mot yttre påverkan. Krämerna är bekväma att använda och absorberas snabbt i huden, vilket gör att huden kan andas.

Derma System 507 AHA Cleanser är en ansiktsrengörning med Aloe Vera och Grapefruktolja. Den tar bort döda hudceller, makeup, överflödigt fett och föroreningar från huden, vilket gör att huden blir ren och känns fräsch och silkeslen. I kombination med användning av dag- och nattkräm ger den din hud optimala förutsättningar för att både se bra ut och må bra.

Shoppa eller läs mer på www.shop-derma.se

Derma system 507 AHA-produkter

Vill du veta mer eller bli återförsäljare för våra produkter och varumärken?